ajungem la "hotelul initial" si ne comunica receptia ca trebuie sa mergem la alt hotel pentru ca nu se poate sa ne cazeze inca (la doua zile dupa incendiu) pentru ca miroase inca a fum, mai trebuie facuta curatenie.
la noul hotel la care suntem trimisi ajung destul de ofticat pentru ca nu pot sa centrez si sa dau si cu capul,
imi e greu in trafic sa ma uit dupa strazi, stresant sa conduci intr-o tara straina; cel mai simplu e sa conduci acolo unde stii ce trebuie sa faci, astfel te si incadrezi unde trebuie, iti adaptezi si viteza si nici nu faci coada in spatele tau

colegul meu nu prea le are cu harta si asa ca .. trebuie sa imi iau un gps de oras; ca sa pot sa ma plimb in voie, fara stress.
hotelul al treilea este pe un deal, langa o padure, m-am indragostit de el, camerele sunt mari, are piscina si sauna, bineinteles ca atunci cand intrebi de sauna la un hotel cand altul tocmai a ars din cauza saunei lumea zambeste

adorm dupa o baie in piscina, o sauna si doua doze de bere (exorbitant pretul de 3.5 euro per doza) loc de moderatie si cumpatare, tzigrile (un pachet) fiind 5 euro.
dimineatza vedem o fatza noua a experientei finlandeze intruchipata de doua tipe prea tinere si prea bune ca sa stea inchise in spatele tejghelei de la receptie;
salivam fericiti desupra micului dejun a carui forma de bufet suedez contine printre altele: peste, ou, salate, bacon, mai multe feluri de branza si mai multe feluri de lapte (low lactose, no fat)
masa de dimineatza ajunge sa fie cunoscuta sub denumirea de "masa de 30 minute", moment de prelunga desfatare culinara, menita sa tzina matzele pline pentru cel putin 1 business day.