In timp ce ma conversam cu tine pe messenger imi zici ca vrei sa scriu ceva despre mine si sa iti trimit un mail impreuna cu niste poze cu mine. Mi s-a parut destul de ciudat si m-am gandit ca ti-ai deschis agentie matrimoniala, dar tot tu m-ai luminat zicandu-mi ca e pentru site-ul tau, pentru pagina de prieteni.
Pai despre mine : imi place muzica buna, iubesc muntele, imi plac animalele (am un catel - Bobi), joc baschet, nu mananc ceapa sau usturoi crude, sunt leu (nu ca as crede in zodiac, dar treaba cu incapatanarea e adevarata)
Cum nu prea ma analizez pe foaie, ci numai in minte ;) si rezultatele nu le fac publice, ii las pe cei care ma cunosc (tu de exemplu) sa o faca in scris daca vor...
In schimb m-am gandit sa scriu nitel despre tine (nu de alta dar ca sa citeasca lumea ceva si sa nu fie pagina goala) :)...
Deci, Alexandru Mateescu - baiat de treaba cand vrea, putin cam nebun, enervant cand e putin obosit, cand rade e totul ok, mai ales cand nu suntem in mijloace de transport sa se uite lumea ciudat la noi, visator (si asta e bine), face bani si nu il fac banii pe el, asculta rammstein, destul de independent si ar mai fi dar cred ca am scris destul...sau poate ca nu :
"Ancorat in realitate si raportat la sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului" Ion Iliescu.
...Si daca nu ajunge mai scrie si tu ca doar e site-ul tau ! Ce vrei sa ti-l fac eu ?

"Hey man, you know, I'm really ok. The gun in my hand will tell you the same."

The Offspring - Bad habbitLucian Gutu