Draga Alex,

Din cele ce mi-ai scris inteleg ca figurez in lista ta (extinsa) de friends, ceea ce (inca) ma bucura... Faptul ca doresti sa figurez si in pagina ta de web, si anume cu date multe si personale mai ramane de discutat dupa ce-ti voi spune unele lucruri despre mine, pe care, unele cel putin, sigur le stii deja...

Asadar, ca date tehnice: m-am nascut pe 19 aug.1967 la Bucuresti, unde traiesc si locuiesc de atunci incoace, cu exceptia vacantelor si a concediilor.
Ca studii: am absolvit (destul de tarziu, prin 1998 cred, deh, n-am fost mai harnicaa..) facultatea de matematica, profilul informatica in cadrul Universitatii Bucuresti.
Poze personale nu prea am scanate, doar unele de grup, o sa-ti trimit una.

Pasiuni si aspiratii ?

As vrea sa stiu si sa inteleg cat mai mult despre ce se intampla in jurul meu.
Mi-ar placea cand intreb ceva, sa mi se raspunda sincer, iar raspunsul sa nu aduca prejudicii persoanei care a fost intrebata (si nici avantaje nemeritate si/sau in detrimentul altora..).
Imi place sa muncesc cu creierul. Si cu al meu, si cu cel electronic (computerul). Dar si fizic (cu bratele.. :)).

As vrea sa am o existentza linistita, decenta, anonima, un coltisor in care sa ma pot retrage numai eu (cand simt nevoia), eventual doar cu cel (cei) pe care-l (i) doresc eu acolo. Cel care ma va iubi si pe care-l voi iubi sa fie la fel ca mine (in linii mari, caci nu exista 2 oameni la fel), sa nu incerce sa ma schimbe sau sa-mi impuna niste lucruri impotriva vointei mele.; nu am nevoie doar sa fiu suportata, tolerata, ci dorita doar eu si am nevoie de reciprocitate, de rezonantza; calitatile, defectele ori pasiunile mele ar trebui sa le descopere singur, ceea ce nu e prea greu daca il pasioneaza subiectul si daca-i seamana, chiar si fara a-i ocupa toata mintea si tot sufletul, ceea ce nu-i de dorit pt. nimeni, nu-i asa ? Omul trebuie sa mai si respire...

Deci, ce-mi place ? Imi place sa citesc o carte buna, sa vad un film interesant, o imagine frumoasa, sa ascult o muzica buna, sa particip la o discutie de calitate, la un schimb de idei interesant, imi plac jocurile de cuvinte si de idei; imi place sa miros florile, fanetele si.. parfumurile bune, sa imbrac o haina eleganta (chiar daca ma simt mai lejer in haine sport), sa gust o prajitura buna, o mancare bine gatita si gustoasa, imi place sa pipai stÉnca si sa simt in palma mea pamantul, iarba, intr-un cuvant imi place sa-mi folosesc simturile la maximum. Iar asta se refera si la persoana iubita: am nevoie sa-l vad, sa-l aud, sa-l simt (inclusiv mirosul de transpiratie), sa-l inteleg cat mai bine. Prietenii (daca exista) trebuie sa ma accepte si sa ma iubeasca asa cum sunt eu, cu plusuri si minusuri, nu sa incerce ca "de ochii lumii" sa ma impopotoneze cu calitati pe care nu le am si nici sa-mi nascoceasca defecte inexistente sau greseli imaginare, doar ca sa ma culpabilizeze si sa aiba ei un avantaj moral fatza de mine. Si nici sa se foloseasca de mine intr-un fel sau altul. Si reciproc. Asta e: nu-mi place sa se foloseasca nimeni de mine sau de viata mea pt. a-si justifica proprii actiuni, decizii, cursul evenimentelor.

Imi place sa calatoresc, sa vad locuri, cutume si oameni de pe toate meridianele, sa inteleg cum s-a dezvoltat si se dezvolta viata (plantele si animalele), societatea si civilizatia umane. Nimic din ce e omenesc nu mi-e strain.

Dar mai presus de toate imi place sa fiu libera. Sunt o fiinta extrem de independenta, careia nu-i plac impunerile, mai ales cand ele vin din partea unei persoane la care tin. Am principii dupa care ma ghidez, dar sa nu ma forteze nimeni sa le aplic, e treaba mea exclusiv cand si cum o fac. Muntele e marea mea pasiune, cadrul plenar in care respir cu adevarat si ma desfasor si in care ma simt acasa. Din toata lumea asta mare muntii as vrea sa-i vad si sa-i parcurg mai degraba decat orice alt loc.

Sunt multe lucruri pe care (inca) nu le-am incercat (si poate ca nu le voi incerca vreodata..) pentru a putea spune daca-mi plac sau nu. Totusi, consider ca sunt o persoana banala, anonima, cu preocupari si teluri marunte, careia ii place sa stea linistita intr-un colt si sa-si vada de treaba ignorata de restul lumii, sa aiba o existentza decenta (o casa si o cat de cat independentza financiara si de miscare si gandire - lucruri pe care inca nu le am si pt. care probabil inca nu ma zbat suficient).

Dupa cum vezi, draga prietene, toate acestea nu sunt demne de a fi puse nici intr-un CV, nici intr-o pagina web, nici macar la matrimoniale :-( :-). Sunt platitudinile unei existentze de zi cu zi (poate cu exceptia cocotatului pe munti de piatra..), lucruri care ar trebui sa fie subintelese, normale.Si ca sa fiu sincera, nici nu mi-ar placea sa le expun ca intr-o vitrina, fie chiar si pe site-ul tau. Cine vrea sa ma cunoasca, ma va cunoaste. Oricum definitiile nu sunt batute in cuie, eu sunt un botz de materie, iar materia e in continua miscare si transformare, deci si e-portretul ar deveni o oglinda mincinoasa.

Poate ca nici nu am hobby-uri in adevaratul sens al cuvantului, imi place cate ceva din toate. De exemplu nu un gen anume de muzica (sa zicem rock) ci anumite melodii tot timpul (baladele), unele doar in anumite momente (heavy metal)... Imi place sa "sune" bine si in consonantza cu starea mea de moment.

Acestea fiind spuse, iti doresc succes in cariera si in viata in general si cred ca site-ul tau va supravietui cu succes si fara autobiografia mea.

Succes la examenele vietii si nu lasa pe nimeni sa se interpuna intre tine si persoana (ele) la care tii,

Claudia din Bucuresti

... inapoi