nota clasica a paginilor web personale
    De obicei orice pagina mai mult sau mai putin personala dar de un bun simt incontestabil se termina cu doua trei poze personale care sunt explicate vag cu numele mic al persoanei care apare in ele sau langa.
    Dupa gust se mai adauga informatii despre diverse cifrele legate sau nu de varsta, date de tot felul si bomboana de pe tort o poza cu un pechinez sau o poza facuta la munte.
    Sper ca este clar oricui ca poza cu pechinezul este facuta in casa, in pat sau pe un fotoliu, cele doua perechi de ochi rosii din poza se datoreaza luminii flash-ului si versiunii proaste de Photoshop folosita, care nu are inclus/suporta un plugin de elimiare a red-eye.
    Poza de la munte reprezinta inevitabil pe fundal o vedere larga (35mm) a Brasovului si luptandu-se cu deschiderea diafragmei, in prin plan, un personaj incadrat pe orizontala de la bust in sus - de obicei in trening sau incadrat pe verticala - purtand tenisi.
    Acesta este oricum un caz ideal, majoritatea celor ce "dezvolta" pagini presonale preferand varianta "page is under construction", accesibila oricui datorita spatiului mic alocat paginii pe server si simplicitatii scripturilor si bazelor de date care stau in spatele paginii "under construction".